Reviews

Zwangerschapsyoga

"Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik op zoek naar een moment voor mezelf en mijn baby, waarbij ik volledig tot rust kon komen en kon ontspannen. Ik was op zoek naar een fijne yogales voor de zwangere vrouw, waarbij yoga centraal staat. Niet te zweverig, maar zeker ook geen ‘power bootcamp’ variant. Dit vond ik in de yogales van Desirée. Desirée is een ontzettend fijne docente; sensitief, vriendelijk en positief, professioneel en tevens zelf ervaringsdeskundige met twee kleine kids. Bij haar kon ik mijn drukke baan en de zorg voor onze oudste even helemaal laten rusten en genieten van het moment met mijn jongste in de buik."
- Moira -
"De lessen vond ik heel prettig. Desiree is een warme lieve vrouw met veel kennis over het zwangere lichaam, wat een fijn gevoel geeft gedurende de lessen. Ook was er ruimte om ervaringen uit te wisselend met andere zwangeren. Zeker een aanrader als je nog lekker wilt bewegen."
- Ella -
"Een hele fijne en liefdevolle vorm van zwangerschapsyoga De zwangerschapsyoga lessen die Desiree geeft zijn erg bijzonder, bij binnenkomst voel je al de totale ontspanning doormiddel van fijne muziek en sfeer in de ruimte. We worden altijd heel warm ontvangen. In haar manier van lesgeven komt haar liefde voor yoga en verbinding met de zwangeren echt naar voren. Tijdens de les neemt ze je mee in een reis waarbij ontspanning en verbinding met je kindjes centraal staat, echt even de tijd voor jezelf, in verbinding samen met je mooie kindjes, echt even stilstaan bij de liefde voor je kindjes in je buik. Naast de Yoga oefeningen zijn de meditaties ook erg fijn om te doen en een mooie aanvulling op de les. En de muziekkeuze tijdens de oefeningen dragen extra bij aan de ontspanning. Ik zou elke zwangere vrouw zo’n fijne en bijzondere les gunnen bij Desiree!"
- Trisha -
"Ik ervaar hele fijne yoga lessen bij Desiree. Door mijn zwangerschap ben ik bij haar terecht gekomen en de lessen zijn altijd een oase van rust en stilte. Fijn hoe ze je meeneemt in de oefeningen en door haar zachte stem en mooie muziek op de achtergrond is het een hele fijne ervaring. Contact maken met het kindje in je buik en tegelijk werk je aan je adem en beweeg je je lichaam. Ook de ruimte waar de lessen worden gegeven is al een plaatje, Ik kan het iedereen aanbevelen."
- Anna Marijn -
"Tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik zwangerschapsyoga van Desiree gevolgd. Een heerlijke manier om even de drukte van alledag achter me te kunnen laten en écht even te kunnen focussen op mijn zwangerschap. Het is een mix van rustige yoga waarbij meditatie en makkelijke lichaamsoefeningen een grote rol spelen. Een heerlijk momentje om naar uit te kijken in aanloop naar je bevalling."
- Danielle -
"Tijdens mijn derde zwangerschap heb ik deelgenomen aan de zwangerschaps yogalessen van Desiree. Ondanks dat een zwangerschap niet nieuw voor me was, wilde ik graag een moment in de week pakken waarop ik bewust de tijd nam om te genieten van het nieuwe leven in mijn buik. Desiree creëert in haar lessen een hele fijne, ongedwongen en ontspannen sfeer waarin je van die bewustwording kunt genieten. Desiree geeft je veel vertrouwen in je eigen lichaam in aanloop naar een bevalling. Door haar kennis en adviezen in combinatie met haar grote enthousiasme zijn de lessen fijn om aan deel te nemen. Fit en ontspannen toeleven naar de bevalling."
- Nienke -
"Hele fijne zwangerschaps yoga gehad. Fijn om extra contact te maken met het kleine wondertje in je buik. Desiree geeft goede begeleiding en ook veel tips en adviezen voor bij de bevalling."
- Damar -
"Ik heb de zwangerschapyogalessen van Desiree als zeer ontspannen ervaren. Echt even tijd hebben en nemen om stil te staan bij je zwangerschap en je kindje in je buik vond ik heel bijzonder. Je ziet aan Desiree dat zij deze les met liefde voor ons verzorgt."
- Melanie -

HypnoBirthing

“Bij mijn derde zwangerschap wist ik heel goed waar ik op wilde letten tijdens mijn bevalling. Meer ontspannen tussen en tijdens de rug weeen. Ik volgde een snelcursus hypnobirthing bij Desiree. Moest even mijn nuchterheid aan de kant zetten en kon er toen heel goed in mee gaan. Dit is een cursus niet alleen voor je bevalling maar ook voor het dagelijks leven. Je leert ontspannen en anders naar je bevalling kijken. Je lichaam het werk laten doen ipv zelf de controle willen houden. Ik heb heel veel gehad aan de ademhalingsoefeningen en tips voor positieve gedachten. Uiteindelijk een mooie bad bevalling gehad waar ik heel positief op terug kan kijken. Mijn eerste twee bevallingen gingen prima maar deze laatste was wel echt bijzonder en ontspannen! Desiree is een hele fijne begeleidster: betrokken, lief en een fijn luisterend oor. Een aanrader!”

” – MAAIKE –

 

“Het was een hele fijne ervaring, we hebben heel erg veel geleerd. Mijn laatste twee bevalling waren eigenlijk heel goed, maar er waren een paar dingen waar ik toch nog meer over wilde leren, mij verder wilde ontwikkelen ook als barende vrouw en ook mijn man er een beetje meer, nog meer dan dat we al deden, bij kunnen betrekken. Desiree heeft ons met heel veel liefde, aandacht en spontaniteit begeleid. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. We hebben ontzettend veel geleerd van de technieken van de HypnoBirthing die zij ons heeft aangeleerd. Ik heb alle vertrouwen erin dat deze bevalling goed gaat, dat ik in de overgave kan gaan, dat wij zelf ontspannen en goed voorbereid zijn op een prachtige geboorte, precies zoals het moet zijn. Desiree is een topper.”
- Regina -
“Mijn vriend en ik hadden geen plannen om een zwangerschapscursus te doen, maar kregen toevallig de luxe kans om bij Desiree een individuele cursus te volgen. Desiree was vriendelijk, open, geïnteresseerd en vrolijk. Dankzij haar begeleiding werden we bewust van opties die we hadden rondom de bevalling. Uiteindelijk hebben we daardoor heel andere keuzes gemaakt, waar we heel blij mee waren!”
- Priscilla -
"Samen met mijn partner heb ik de cursus Hypnobirthing gevolgd bij Desiree. We hadden een aantal jaar terug al een cursus gevolgd voor de geboorte van ons eerste zoontje en wilden onze kennis nog eens opfrissen voor de geboorte van ons tweede kindje. Desiree kwam bij ons thuis en nam met ons op een fijne manier de achtergrondkennis en ademhalingsoefeningen van hypnobirthing door zodat we goed voorbereid waren op de bevalling. Desiree geeft de cursus op een fijne manier; praktisch maar ook met veel aandacht voor jou als cursist. Door deze cursus ben ik met veel meer zelfvertrouwen de bevalling in gegaan en heb ik alle angsten en negatieve gedachten achter me kunnen laten.

Door alle oefeningen had ik mijn eerste bevalling goed kunnen ‘afsluiten’ en stond ik heel open in deze bevalling. Ik had er zelfs ook wel zin in door alle oefeningen die ik de weken/dagen ervoor consequent had gedaan. Ik was een rustige versie van mezelf geworden en voelde me bewust van hetgeen er ging gebeuren. Het verraste me dan ook niet toen uiteindelijk de golvingen begonnen. Ik vond het zelfs wel fijn om die eerste paar uur deze golvingen op te mogen vangen. Ik was echt in een eigen wereld en had geen echte pijn. Het waren verwachte golvingen waar ik me goed op voor kon bereiden. We hebben een hele mooie geboorte gehad."
- Danielle -
"Wij hebben een opfriscursus hypnobirthing bij Desiree gevolgd voor mijn tweede bevalling. Dat was heel fijn en leerzaam. Het heeft me veel vertrouwen voor de bevalling gegeven. Desiree luisterde heel goed, nam alle tijd en is heel warm. Ik ben heel blij dat we de cursus gedaan hebben. En dankbaar voor de tip om ook een verloskundige te kiezen die bij je past. Daar had ik eerder niet bij stilgestaan."
- Karen -

Coaching

“Ik was blij verrast met de coaching gesprekken. Desiree heeft een houding waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik kwam bij Desiree met een hulpvraag die eigenlijk vooral oppervlakkig van belang was. Maar door de vragen die ze stelde en de veilige setting die ze creëerde, kwamen we al heel snel tot een veel dieper onderliggende hulpvraag waar ik mee aan de gang mocht gaan. We kwamen in korte tijd, grote stappen vooruit en Desiree wist op een liefdevolle manier tot de kern door te dringen. Dit zorgde ervoor dat ik de daadwerkelijke issues in mijn leven ging aanpakken.”

– TAMARA –

"Al na drie coach sessies kwamen er bij mij krachtige concrete punten naar voren waar ik verder mee kon. Desiree maakte echt verbinding met mij en kon heel goed aanvoelen wat ik nodig had om tot de kern van mijn vraag te komen. Onze gesprekken voelde heel vertrouwd en veilig. Een goede coach en ontzettend lieve vrouw!!"
- Jilke -
"Toen ik met de coaching begon moest ik eerst beschrijven hoe ik mij voelde. Desiree kon mij heel goed sturen naar de juiste woorden om mijn gevoel te beschrijven. Vervolgens hebben we samen gekeken naar wat mij dat gevoel heeft gegeven. Het was echt een eye opener, want eigenlijk werd mij gewoon een spiegel voorgehouden. Wat ook erg fijn was, is dat we voor elk gesprek even een momentje hebben gepakt om volledig de focus te pakken, even een stukje meditatie. Uiteindelijk mijn gevoel kunnen draaien en erg blij met de coaching. Bedankt Desiree."
- Klaske -
"Desiree heeft een kalme houding die direct vertrouwen geeft. Ze geeft je de tijd en ruimte om zelf de antwoorden te vinden op je eigen vraagstukken."
- Maartje -