Coaching Bergen

Coaching brengt je van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn

Als coach help ik je om meer duidelijkheid te krijgen in de levensvragen die je hebt en je van daaruit te helpen om te komen waar je wilt zijn.

Je krijgt meer zicht op de mogelijkheden om je vraagstuk zelf aan te pakken.

Tijdens de coaching ben ik belangstellend aanwezig om jouw zoekproces te begeleiden in het ontdekken en vinden van eigen antwoorden. Want ik ben ervan overtuigd dat alle antwoorden te vinden zijn in jezelf.

Coaching is voor iedereen die zich met levensvragen bezighoudt. Alles wat een rol speelt in: relaties, familie, werk, financiën, gezondheid en persoonlijk geluk.

Je kunt bij mij onder andere terecht voor: work-life balance, zelfontwikkeling, keuzes maken, patronen doorbreken en werken aan: relaties, zelfvertrouwen, onzekerheid en overtuigingen.

Herken jij jezelf hierin?

Wil je anders omgaan met een situatie of gevoel?

Wil je patronen/gedachtes/gewoontes doorbreken?

Kom je niet vooruit?

Lukt je doel bereiken niet?

Heb je moeite met de juiste balans vinden?

Sta je voor een belangrijke keuze?

Lukt het niet om grenzen te stellen?

Zit je niet lekker in je vel?

Heb je burn-out verschijnselen?

Weet je niet wat je wilt?

Al na drie coach sessies kwamen er bij mij krachtige concrete punten naar voren waar ik verder mee kon. Desiree maakte echt verbinding met mij en kon heel goed aanvoelen wat ik nodig had om tot de kern van mijn vraag te komen. Onze gesprekken voelde heel vertrouwd en veilig. Een goede coach en ontzettend lieve vrouw!
- Jilke -

Dan kan ik je helpen om tot verandering te komen.

Tijdens de coaching houd ik je op een gelijkwaardige manier een spiegel voor om inzichten te krijgen in jouw overtuigingen en patronen. Op deze manier kun je besluiten herzien, in verandering komen en regie nemen over wat jij belangrijk vindt in het leven en blijvend verandering toepassen.

Coaching is beschikbaar voor iedereen, zwanger of niet zwanger, moeder of geen moeder, iedereen is welkom om aan haar vraagstukken te werken!

Over mij als coach

Als coach werk ik vanuit mijn hart, ik ben een actieve luisteraar en oordeel niet. De gesprekken zijn vertrouwelijk, zodat je in vertrouwen jezelf kan openen en eerlijk kan zijn, ook naar jezelf. Ik ben er voor iedereen die aan zichzelf wil werken en persoonlijk wil groeien om het beste uit het leven te halen.

 

Ik ben van nature positief, geïnteresseerd en enthousiast. Tijdens de sessies draag ik eraan bij dat je je (weer) verbindt met jezelf, je dichter bij jezelf komt en vanuit daar op een constructieve manier vooruitkomt in jouw ontwikkeling. Mijn intentie is om je vooruit te brengen met zelfvertrouwen en duidelijkheid.

Dit kun je van mij verwachten als lifecoach

Verbindend      

Confronterend waar nodig

Onderzoekend

Empathisch

Verdiepend 

Oprecht geïnteresseerd

Praktisch

Betrouwbaar

Open

Oplossingsgericht

Wil je graag meer informatie over coaching of wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan gerust contact met mij op!

Op zoek naar een lifecoach in Bergen?

Investering

€ 65 per sessie, een sessie varieert tussen 45 – 75 min.

Coaching wordt door sommige werkgevers vergoed, dit kan je navragen bij de werkgever.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO. 

Ik ben regelmatig bezig om mijzelf verder te ontwikkelen en bij te scholen om mijn kennis en vaardigheden te verbreden en up-to-date te houden.

“Als je de gehele mensheid wilt wakker maken, maak dan eerst alles in jezelf wakker. Het grootste geschenk dat je te geven hebt is je eigen zelftransformatie”
- Loa Tsu -